Motocyklový závodník Ondřej Ježek

1. prosince 2017 - zdroj tisková zpráva

Tajemství sportovců je odhaleno. Jak se o svoje tělo stará?

Ondřej Ježek je český reprezentant v mistrovství světa Superbiků. Jaké úspěchy ho letos potkaly? A jak regeneruje při tak velkém pracovním vytížení?

Závodění na motorce na profesionální úrovni však vyžaduje velké fyzické i psychické nasazení. "Začínáme již v lednu a sezóna končí posledním závodem v listopadu. Zimní příprava tak probíhá v prosinci a kolem Vánoc. Co nenatrénujete v této době, později už nedoženete. K mé přípravě v zimě patří zejména core training, cyklistika a jízda na endurové motorce. V sezóně je nejnáročnější časté cestování, létání letadlem a časové posuny. Mezi závody vám na trénink nezbývá čas. Spíš jde o udržovací procesy, které vás udrží ve formě. Nejdůležitější je mezi závody správně zregenerovat."

Motocyklový závodník Ondřej Ježek

Ondřej Ježek začal před letošní sezónou používat přípravek Inca Collagen. "Kromě klasických proteinových nápojů po výkonu jsem každý den užíval také přírodní kolagen. Kromě urychlení regenerace mi pomohl například i s problémy s koleny. Těmi jsem vzhledem ke svému sportu, ale také mé oblíbené doplňkové cyklistice, v minulosti velmi trpěl. Díky kolagenu mi tyto potíže letos odezněly, za což jsem velmi rád," poukazuje Ježek na "tajnou" ingredienci své přípravy. Inca Collagen je Bio-Aktivní mořský kolagen. Je nejvíce podobný lidskému kolagenu, snadno se vstřebává a má rychlý nástup účinku. Inca Collagen je vyvážený komplex bílkovin, které příznivě působí na lidský organismus. Vrcholový sportovec, jakým je také Ježek, má radu pro všechny, kteří se chtějí držet ve formě a žít zdravý životní styl: "Rozhodně se musíte pravidelně hýbat. Dnešní styl práce, z většiny v kanceláři, a také uspěchaný styl života nám k tomu nedává příliš příležitostí. O to více jsem šťastný, že pohyb patří k mé práci."

Ondřej Ježek se ve světě motocyklového závodění pohybuje již od roku 1997. Po úspěšných sezónách 2014 a 2015, kdy bojoval o titul vítěze světového poháru Superstock 1000, se zúčastnil Mistrovství světa Superbiků. Nejlepší výsledek si na své konto připsal v závodě v portugalském Portimau, kde obsadil 11. místo. "Letos jsem si odbyl tvrdou nováčkovskou premiéru. Ke konci roku jsem se ale s motorkou více sžil a už to vypadalo mnohem lépe," dodává Ježek, jehož angažmá pro rok 2018 je stále v jednání. Dle dostupných informací by ale měl zůstat jako jediný Čech v mistrovství světa Superbiků.

Motocyklový závodník Ondřej Ježek

Motocyklový závodník Ondřej Ježek.


 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | Facebook | mapa stránek | diskuzní fórum