Juneyao Airlines - barevné úpravy Boeing 787

18. července 2018 - PRNewsfoto/Juneyao Airlines

Čínský dopravce Juneyao Airlines představil design barevné úpravy flotily letadel Boeing 787

První letadlo Boeing 787 společnosti Juneiao Airlines bude dodáno v barevném provedení inspirovaném čínskou pivoňkou

Čínský dopravce Juneyao Airlines Co. Ltd. (Juneyao Airlines) má v září odebrat svůj první Boeing 787-9 Dreamliner, což z něj činí první čínskou soukromou leteckou společnost, která získá širokotrupé dálkové letadlo. Společnost Juneyao Airlines nedávno představila plán barevné úpravy své flotily Boeingů 787.

První letadlo Boeing 787 společnosti Juneiao Airlines bude dodáno v pestrobarevném provedení inspirovaném čínskou pivoňkou. Pivoňka, národní květina Číny, je synonymem ladnosti a elegance a vyjadřuje značku čínské letecké společnosti a její vizi z pohledu připravovaných plánů rozvoje. Nový design má vyjadřovat naději a očekávání letecké společnosti pro mírumilovnou, silnou a prosperující Čínu. Tento letoun společně s ozdobenou flotilou Airbusů A320 společnosti Juneiao Airlines, která byla pomalována v rámci přípravy na nedávné oslavy 10. výročí společnosti, také slouží jako oznámení o vstupu této letecké společnosti do nové éry, ve které bude provozovat letouny Boeing a Airbus. Letecká společnost bude pokračovat v barevné úpravě v čínské červené barvě, která je reprezentativní pro Čínu a je příslibem pro budoucnost a která byla použita u řady letounů A320/1 a rozšířena na Boeing 787, aby tento příslib ukázala celému světu. Kromě toho bude na Boeingu 787 použit motiv čínské stuhy, který ve veřejné soutěži na barevný návrh zvítězil a bude symbolizovat podporu společnosti Juneyao Airlines směru, kterým se Čína vydala, a také její odhodlání přispět k iniciativě Jednoho pásu a jedné cesty.

Foto PRNewsfoto/Juneyao Airlines

Společnost Juneyao Airlines získala také prvenství v oblasti návrhu a konfigurace kabin Boeingu 787. Sekce Business Class byla vybavena sedadly Thompson Vantage XL, plně rozkládanými do 180°, o šířce 107 cm a uspořádanými v konfiguraci 1-2-1. Ekonomická třída nabízí sedadla Recaro CL3710 s opěrkami hlavy nastavitelnými na devět pozic, vybavená teplým tlumeným osvětlením, HD systémy letové zábavy s 12palcovými obrazovkami, samostatnými zásuvkami USB a dalšími zařízeními, které hýčkají cestující během letu.

Podle harmonogramu dodávek letounů oznámené leteckou společností a výrobcem letadel bude první Boeing 787-9 společnosti Juneyao na generální montážní linku společnosti Boeing dodán 8. srpna a během měsíce září bude barevně upraven a projde zkušebními lety. Konečná dodávka se uskuteční koncem září nebo začátkem října. Letecká společnost očekává dodávku tří lakovaných letounů 787 počínaje dneškem do konce roku. Tyto letouny budou nejdříve obsluhovat některé klíčové vnitrostátní trasy, poté budou převedeny na první seskupení dálkových a mezikontinentálních tras letecké společnosti.

Juneyao Airlines, dceřiná společnost společnosti Shanghai Juneyao (Group) Co. Ltd., je jednou z leteckých společností, která vznikla poté, kdy čínský letecký průmysl začal rychle růst po zavedení čínské reformy a politiky otevřenosti. Skupina Shanghai Juneyao se do popředí expanze v leteckém průmyslu dostala prostřednictvím provozu charterových letů. V roce 2006 uskutečnila skupina Shanghai Juneyao svůj první vpád do leteckého sektoru, kdy společnost Juneyao Airlines úspěšně dokončila svůj první let. Do poloviny roku 2018 společnost Juneyao Airlines provozovala 68 letounů A320 s úzkým trupem. V loňském roce společnost objednala deset letounů Boeing 787 Dreamliner ve snaze uspokojit potřeby její rychle rostoucí mezinárodní sítě. Společnost Juneyao Airlines je odhodlána poskytovat špičkové služby v oblasti letecké dopravy tím, že cestujícím bude poskytovat vysoce kvalitní a přátelské služby a přenášet filozofii své značky vyjadřující štěstí, prosperitu a čínskou kulturu více cestujícím.

Juneyao Airlines

Juneyao Airlines - barevné úpravy Boeing 787, foto Juneyao Airlines.


 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | Facebook | mapa stránek | diskuzní fórum